LOGOT

Asiakkailtamme oppien olemme luoneet kolme erilaista logosuunnittelupakettia tarjotaksemme mahdollisimman yksilöityä ja asiakkaan tarpeisiin vastaavaa palvelua. Haluamme luoda logon, johon sinä rakastut ja jota kannat ylpeänä edustamassa yritystäsi tai brändiäsi.

Logon suunnittelu sisältää ensisijaisen logon, toissijaisen logon, vesileiman sekä favicon-kuvakkeen verkkosivuille. Toissijainen logo on ensisijaisen logon sisältö aseteltuna niin, että logon muoto muuttuu. Näin lisätään logon käyttömahdollisuuksia erilaisissa kohteissa. Jos esisijainen logo on neliö tai ympyrä, olisi toissijainen leveä suorakaide tai päinvastoin.  Logo toimitetaan painokelpoisena vektorigrafiikkatiedostona, sekä laadukkaina jpg- ja png-kuvatiedostoina verkkojulkaisuja varten. Värikkäistä logoista toimitetaan myös mustavalkoinen ja valkoinen versio.

”Tiedän tasan tarkkaan, mitä haluan”

199€ +alv / logo
Kun sinulla on selvä visio siitä mitä haluat, ehkä jopa luonnos, mutta tarvitset jonkun tekemään logosi valmiiksi laadukkaiksi tiedostoiksi.

Projektille varataan aikaa keskimäärin kahdesta kolmeen viikkoa

”Minulla on ajatus siitä, mitä haluan”

249€ +alv / logo
Tämä on yleisin vaihtoehto. Logosuunnittelu lähtee liikkeelle asiakkaan toiveiden kartoittamisella, minkä pohjalta tehdään neljä luonnosta. Luonnoksista valitaan yksi, josta lopullinen logo lähdetään rakentamaan asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Hintaan sisältyy yksi lisäkierros luonnoksille, sekä neljä muokkauskertaa valittuun logoon.

Projektille varataan aikaa keskimäärin kolmesta neljään viikkoa

”Tutkitaan ja ideoidaan yhdessä”

400€ +alv / logo
Asiakkaille, jotka kaipaavat kaveria jo kartoitus ja ideointivaiheessa etsimään yrityksen toimialaan ja arvoihin sopivaa logoa. Kartoitamme alan logoja, sekä yrityksen arvojen ja brändistä välittyvän mielikuvan vaikutusta logoon. Kun oikea suunta on löytynyt teemme neljä luonnosta. Luonnoksista valitaan yksi, josta lopullinen logo lähdetään rakentamaan asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Hintaan sisältyy alkupalaveri, jossa käymme läpi yrityksen toimialan, asiakkaan ajatukset ja toiveet logoon liittyen, yrityksen arvot sekä halutun logosta välittyvän mielikuvan. Palaverin perusteella kootaan moodboard/kollaasi, jossa ideoidaan erilaisia mahdollisia suuntia logolle. Lähetettyämme ideat asiakkaalle, pidämme toisen palaverin, jossa käymme ideat läpi ja valitsemme suunnan logojen luonnoksille. Hintaan kuuluu myös yksi lisäkierros luonnoksille, sekä neljä muokkauskertaa valittuun logoon.

Projektille varataan aikaa keskimäärin neljästä kuuteen viikkoa

MUUTOSTYÖT VANHAAN LOGOON

Välillä oma vanha logo on just eikä melkein, mutta jäänyt hieman ajan jalkoihin. Silloin ratkaisu voi löytyä alta olevista vaihtoehdoista. Tarkistathan tekijältä/sopimuksestanne, että sinulla on oikeus muokata vanhaa logoasi.

Logon vektorointi
alk. 159€ +alv


Vanhoille logoille, joiden kuvanlaatu on surkea, tai logosta ei ole tallella vektoritiedostoa. Logo toimitetaan painokelpoisena vektorigrafiikkatiedostona, sekä laadukkaina jpg- ja png-kuvatiedostoina verkkojulkaisuja varten.

Logon tekstilisäykset
alk. 70€ +alv


Vanhoille logoille, joista on tallella vektorigrafiikkatiedosto (svg. / eps. / ps. / ai. / pdf.)

Logon korjaus/muutostyö
alk. 159€ +alv


Vanhoille logoille, joista on tallella vektorigrafiikkatiedosto (svg. / eps. / ps. / ai. / pdf.

Kiinnostuitko?

Jos haluat lisätietoja tai tilata palvelumme, lähetä viestiä osoitteeseen info@ilolladesign.com. Voit myös käyttää alla olevan painikkeen kautta löytyvää yhteydenottolomaketta.