Maksutavat

Meillä voit maksaa turvallisesti! Tarjoamme kolme helppoa Klarna maksutapaa:

Maksa heti – Verkkopankkimaksu tai kortti

Maksa myöhemmin Klarna laskulla – Valitse 14 päivän ilmainen maksuaika, jolloin vastaanotat ensin tuotteesi ja maksat vasta kun olet tyytyväinen ostokseesi.

Pilko maksut Klarna erämaksulla – Kerää kaikki maksusi yhdelle laskulle ja valitse kuinka monessa kuukausierässä haluat maksaa.

Klarna tuki / yleiset kysymykset

Klarnan yleiset luottosopimusehdot

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

Toimitustavat

Ladattavat tuotteet on ladattavissa heti maksusuorituksen jälkeen. Saat latauslinkin suoraan sähköpostiisi. Löydät jo ostamasi ladattavat tuotteet myös oman asiakastilisi välilehdeltä “Lataukset”. Huomaathan, että voit ladata jokaisen tuotteen vain kerran, joten pidäthän lataamasi tuotteen tallessa.

Kustomoitavien digitaalisten tuotteiden toimitusajat vaihtelevat ja on luettavissa jokaisen tuotteen omalta tuotesivulta. Kustomoitavat digitaaliset tuotteet toimitetaan sähköpostitse, joten varmistathan, että antamasi sähköpostiosoite on oikea.

Ilolla Design ei ole vastuussa, jos toimitus viivästyy Ilolla Design yrityksestä riippumattomista syistä.

Palautukset

Ladattavilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta, sillä tuote toimitetaan heti maksusuorituksen jälkeen. Myöskään kustomoitavilla tai tilauksesta valmistetuilla erikoistuotteilla ei ole palautusoikeutta. Jos asiakas peruu kustomoitavan tuotteen tai erikoistuotteen tilauksensa ennen tuotteen toimittamista, on hän velvollinen korvaamaan jo tehtyä työtä vastaavan summan.