Taittotyöt

“Asiakkaan tulee huomata mainoksesi, ennen kuin hän lukee sen.”

Kohderyhmää miellyttävät hyvännäköiset materiaalit nostavat palvelusi ja tuotteesi halutulla tavalla esille. Asiakkaan tulee huomata mainoksesi, ennen kuin hän lukee sen.  Visuaalisesti yhtenäiset materiaalit markkinoinnissa ja muissa kohteissa vahvistavat brändiä ja sen tunnettavuutta. Edustavasti aseteltu materiaali antaa yrityksestä ammattimaisen kuvan ja lisää kiinnostavuutta materiaalia kohtaan. 

Taitamme yrityksellenne visuaalisesti kiinnostavat sekä selkeät materiaalit erilaisiin kohteisiin. Pyrimme aina viimeistelemään työmme valmistuksessa tarvittavaan muotoon sopimuksen mukaisesti. Luomme myös mielenkiintoiset esitelmämateriaalit erilaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin. Palveluihimme ei kuulu painotuotteiden valmistus tai tuottaminen.

  • Esite asiakkaan valmiista sisällöstä alk. 90€ +alv. (hintaan voi vaikuttaa esitteeseen tarvittava mahdollinen kuvitus sekä esitteen koko)
  • Mainos lehteen tai sosiaaliseen mediaan – suunnittelu alk. 50€ +alv (hintaan voi vaikuttaa mainoksen koko ja mahdollinen kuvitus, mainoksen julkaisusta ja julkaisukustannuksista vastaa asiakas)
  • PowerPoint-esitelmäpohjan suunnittelu alk.70€ +alv (hintaan voi vaikuttaa mahdollinen kuvitus sekä erilaisten tarvittujen layouttien määrä)
  • Lomakepohja alk. 70€ +alv. (Word)
  • Laskupohja alk. 70€ + alv. (Excel)