Ilolla Design verkkokaupan tilaus- ja sopimusehdot

Päivitetty 13.12.2020

Yleistä

Ilolla Design verkkokauppa toimii osoitteessa: https://www.ilolladesign.com.

Näitä sopimusehtoja sovelletaan Ilolla Design verkkokaupan ja sen asiakkaiden välisessä kauppasuhteessa. Pidätämme oikeuden päivittää näitä sopimusehtoja ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan kulloinkin voimassa olevia sopimusehtoja, jotka ovat luettavissa Ilolla Design verkkosivustolla.

Kauppasuhteessa noudatetaan soveltuvaa Suomen ja EU:n lainsäädäntöä.

Ilolla Design ei vastaa ylivoimaisten esteiden aiheuttamista vahingoista. Ylivoimaisilla esteillä viitataan ennalta arvaamattomiin asioihin ja olosuhteiden muutoksiin, jotka ovat Ilolla Design yrityksen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella. Ilolla Design on velvollinen ilmoittamaan asiakkaalle ylivoimaisesta esteestä mahdollisimman pian.

Asiakas ja tilaaminen

Ilolla Design verkkokaupan tuotteita myy Ilolla Design, 2693230-8.

Tuotteita myydään täysi-ikäisille kuluttaja-asiakkaille sekä yritysasiakkaille.

Asiakas on velvollinen antamaan tilausta tehdessään täydelliset yhteystietonsa, sisältäen vähintään nimen, osoitteen, sähköpostiosoitteen sekä mahdollisesti puhelinnumeron.

Erikoistilaukset hoidetaan sähköpostitse info@ilolladesign.com osoitteen kautta.

Ilolla Design tallentaa asiakkaidensa tiedot asiakasrekisteriinsä. Tietosuoja-asetuksen mukainen tietosuojaseloste on luettavissa Ilolla Design verkkosivuilla. Asiakas voi tarkistaa itseään koskevat tiedot ottamalla yhteyttä Ilolla Design asiakaspalveluun tietosuojaselosteessa esitetyin tavoin.

Kaikki Ilolla Design verkkokaupasta tehdyt tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilausnumero, tilatut tuotteet, antamasi yhteystiedot, tilauksen hinta, toimituskulut sekä valitsemasi maksutapa.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin tilaus- ja sopimusehtoihin.

Hinnat

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Mahdollinen toimitusmaksu lisätään tilauksen loppusummaan. Tuotteen lopullinen myyntihinta on hinta, joka on voimassa tilausta tehtäessä. Mahdolliset uudet alennetut hinnat ja kampanjat eivät vaikuta jo toimitettuihin tilauksiin. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Toimittaminen

Ladattavat tuotteet on ladattavissa heti maksusuorituksen jälkeen. Saat latauslinkin suoraan sähköpostiisi. Löydät jo ostamasi ladattavat tuotteet myös oman asiakastilisi välilehdeltä “Lataukset”. Huomaathan, että voit ladata jokaisen tuotteen vain kerran, joten pidäthän lataamasi tuotteen tallessa. Kustomoitavien digitaalisten tuotteiden toimitusajat vaihtelevat ja on luettavissa jokaisen tuotteen omalta tuotesivulta. Kustomoitavat digitaaliset tuotteet toimitetaan sähköpostitse, joten varmistathan, että antamasi sähköpostiosoite on oikea.

Ilolla Design ei ole vastuussa, jos toimitus viivästyy Ilolla Design yrityksestä riippumattomista syistä.

Maksaminen

Ajankohtaiset tiedot maksuvaihtoehdoista löytyy Ilolla Design verkkosivuilta.

Oikeudet

Kaikki Lifelong Journal tuotteet on tarkoitettu henkilökohtaiseen käyttöön ja saat tulostaa niitä omaan käyttöösi rajattomasti.

Tuotteiden jälleenmyynti, kopiointi, ryhmätilaaminen sekä eteenpäin jakaminen on ehdottomasti kielletty.

Palauttaminen ja tilauksen peruminen

Ladattavilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta, sillä tuote toimitetaan heti maksusuorituksen jälkeen. Myöskään kustomoitavilla tai tilauksesta valmistetuilla erikoistuotteilla ei ole palautusoikeutta. Jos asiakas peruu kustomoitavan tuotteen tai erikoistuotteen tilauksensa ennen tuotteen toimittamista, on hän velvollinen korvaamaan jo tehtyä työtä vastaavan summan.

Reklamaatiot

Asiakas on velvollinen esittämään kuitin tai muun ostotodistuksen reklamaation yhteydessä.

Mikäli tuote on viallinen tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai tuotteesta tehdään asiakaspalveluumme sähköpostitse osoitteeseen info@ilolladesign.com.

Reklamaatiot käsitellään ainoastaan kirjallisesti. Vapaamuotoisen reklamaation voi toimittaa sähköpostitse osoitteeseen info@ilolladesign.com.

Erimielisyyksien ratkaiseminen ja oikeuspaikka:

Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus saattaa tästä sopimuksesta syntyvät erimielisyydet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Tätä ennen kuluttajan tulee olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan. Vaihtoehtoisesti kuluttajalla on mahdollisuus olla yhteydessä Euroopan komission ylläpitämään riidanratkaisufoorumiin. Riitaisuuksien käsittelyn oikeuspaikkana toimii joko Ilolla Design yrityksen kotipaikan käräjäoikeus tai asiakkaan Suomessa sijaitsevan asuinpaikkakunnan käräjäoikeus. Jos asiakkaalla ei ole asuinpaikkaa Suomessa, riitaisuudet käsitellään Ilolla Design yrityksen kotipaikan käräjäoikeudessa.

Ilolla Design ei korvaa asiakkaan asiamieskuluja, sillä Kuluttajaneuvonta ja kuluttajariitalautakunta tarjoaa apua erimielisyyksien ratkaisuun veloituksetta.