Graafinen suunnittelu

Graafisen suunnittelun palvelut räätälöidään aina toiveidenne ja tarpeidenne mukaan.
Työskentelemme asiakaslähtöisesti ja tehokkaasti keskittyen
yhteen projektiin kerrallaan,
joten tiedät jatkuvasti missä mennään
ja saat vaikuttaa projektin suuntaan säännöllisesti.

Graafinen suunnittelu

Graafisen suunnittelun palvelut räätälöidään aina toiveidenne ja tarpeidenne mukaan.
Työskentelemme asiakaslähtöisesti ja tehokkaasti keskittyen
yhteen projektiin kerrallaan,
joten tiedät jatkuvasti missä mennään
ja saat vaikuttaa projektin suuntaan säännöllisesti.

Logot

Suunnittelemme yrityksellesi raikkaat ja edustavat logot. Ensisijaisen logon seuraksi luomme aina toissijaisen logon, joka lisää logon käyttömahdollisuuksia erilaisissa kohteissa ja asetelmissa. Lisäksi luomme yrityksesi uuteen logoon sopivan favicon-kuvakkeen verkkosivuja varten. Halutessanne suunnittelemme yrityksellenne myös oman vesileiman lomakkeita, sekä muita käyttökohteita varten.

Hyvä ja edustava logo henkii yrityksen ajatusmaailmaa ollen samalla ajaton sekä selkeä.

Käyntikortit

Uskomme hyvin toteutetun käyntikortin mahdollisuuksiin, sekä potentiaaliin vaikuttaa yrityksen tunnistettavuuteen, kiinnostavuuteen ja tätä kautta menestykseen. Uskomme näiden mahdollisuuksien jatkuvasti myös kasvavan, sillä perinteiset käyntikortit ovat koko ajan yhä harvinaisempia monien siirtyessä teknologisiin korvaajiin. Haluammekin luoda kiinnostavia käyntikortteja ja olemme myös uteliaita ajatukselle suunnitella ne perinteisen paperin sijaan jostain muusta materiaalista. Materiaalin muuttamisen sijaan voimme myös tutkia mahdollisuuksia tuoda käyntikortteihin muita innovatiivisia ratkaisuja. Pyrimme aina viimeistelemään suunnitelmamme valmistuksessa tarvittavaan muotoon sopimuksen mukaisesti. Palveluihimme ei kuulu käyntikorttien painaminen eikä tuottaminen.

Hyvin suunniteltu, selkeä ja visuaalisesti vetoava käyntikortti jättää ammattimaisen kuvan sinusta, jääden fyysisenä tuotteena muistuttamaan saajaansa olemassaolostasi. Henkilökohtaisesti annettu käyntikortti antaa myös kasvot toiminnallesi ja tuo asiakkaat lähemmäs sinua.

Käyntikortin suunnittelu 70€ + alv

Ikonit

Luomme yrityksellenne erilaisiin tarpeisiin selkeät kustomoidut ikonit. Ikoneilla lisätään näppärästi erilaisten informatiivisten materiaalien kiinnostavuutta. Ne ovat myös kätevä tapa tiivistää sanoja pienessä tilassa esimerkiksi käyntikorteissa. Ikoneilla voi kuvata muun muassa kategorioita, yhteystietoja, sosiaalisen median kanavia tai yrityksen arvoja.

Kustomoidut ikonit alk. 45€ +alv (sisältää 4 kustomoitua ikonia) Katso myös valmiita vaihtoehtoja kaupan Creative Shop-osiosta TULOSSA

Tarrat

Suunnittelemme tarrat erilaisiin tarkoituksiin tarpeidenne mukaan, esimerkiksi jälleenmyytävät teemalliset tarra-arkit. Yrityskäyttöön voimme suunnitella tarroja muun muassa tuotteisiin, pakkausmateriaaleihin tai informatiivisia tarroja erilaisiin käyttötarkoituksiin. Pyrimme aina viimeistelemään suunnitelmamme valmistuksessa tarvittavaan muotoon sopimuksen mukaisesti. Palveluihimme ei kuulu tarrojen tulostus tai tuottaminen.

Menut

Suunnittelemme yrityksellenne herkulliset menut, jotka tukevat yrityksenne imagoa ja nostavat asiakkaidenne ruokahalua. Haluamme kanssanne parantaa asiakkaidenne kokemusta yrityksestänne luoden menut, jotka nostavat veden kielelle ja edustavat selkeästi ja kiinnostavasti tarjoamianne tuotteita. Pyrimme aina viimeistelemään suunnitelmamme valmistuksessa tarvittavaan muotoon sopimuksen mukaisesti. Palveluihimme ei kuulu suunniteltujen tuotteiden valmistus tai tuottaminen.

Pakkaukset

Suunnittelemme tuotteillenne puoleensavetävät pakkaukset, jotka nostavat tuotteenne esille kaupan hyllyltä. Oikeanlainen pakkaus voi lisätä tuotteen myyntiä, luo brändin mukaisen mielikuvan tuotteesta ja esittelee tuotteen sisällön selkeästi. Valmistajasta, materiaaleista ja pakkauksesta riippuen työstämme pakkaussuunnitelmat mahdollisimman pitkälle valmistusta varten sopimuksen mukaan. Palveluihimme ei kuulu suunniteltujen pakkausten valmistus tai tuottaminen.

Paperitarvikkeet

Suunnittelemme yrityksellenne monipuolisesti tarvitsemanne paperituotteet. Otamme vastaan kaikenlaisia projekteja muun muassa kutsut, lomakepohjat, kirjepohjat, vihot, kalenterit. Pyrimme aina viimeistelemään suunnitelmamme valmistuksessa tarvittavaan muotoon sopimuksen mukaisesti. Palveluihimme ei kuulu suunniteltujen tuotteiden valmistus tai tuottaminen.

Yrityksen omat paperitarvikkeet vahvistavat brändiä ja esimerkiksi kalenterit voivat toimia myös hyvinä yrityslahjoina yhteistyökumppaneille.

Tiedon visualisointi

Luomme yrityksellenne kiinnostavat infografiikat erilaisiin tarkoituksiin ja kohteisiin. Visuaalisesti esitetty tieto kiinnittää huomion ja tieto jää paremmin mieleen. Infografiikoista voi myös helpommin ymmärtää ja hyötyä laajempi yleisö. Pyrimme aina viimeistelemään suunnitelmamme valmistuksessa tai julkaisussa tarvittavaan muotoon sopimuksen mukaisesti. Palveluihimme ei kuulu suunniteltujen tuotteiden valmistus eikä tuottaminen.

Infografiikat alk. 50€ +alv (hintaan voi vaikuttaa kuvan koko ja kuvitusten monimutkaisuus)

Brändi- ja yritysilmeet

Suunnittelemme edustavat yritysilmeet ja luomme selkeät kiinnostavat brändit tuotteille sekä palveluille tarpeenne mukaan. Yhtenäinen edustava ilme yrityksellä tai brändillä tuo tunnistettavuutta, tukee toivottua mielikuvaa sekä luo miellyttävän ammattimaisen kuvan. Räätälöimme ilmeen sisällön tarpeidenne mukaan. Otamme asiakkaan aina mukaan projektin kulkuun antaen vaihtoehtoja ja ideoita mahdollisimman hyvän ja toivotun lopputuloksen saamiseksi. Kokoamme ilmeestä graafisen ohjeistuksen, jolloin kaikkien työntekijöiden on helppo käyttää ilmettä yhdenmukaisesti. Brändi- ja yritysilmeiden suunnittelu voi sisältää erilaisia osia tarpeidenne mukaan.

Logot, ikonit, brändielementit, brändivärit, brändikuosit, fontit, käyntikortit, pakkaukset, paperitarvikkeet, verkkosivut…

Jos kaipaat nopeaa ja edullista vaihtoehtoa yrityksesi tai blogisi ilmeeksi, voi suunnittelemamme valmiit brändäyspaketit olla vastaus sinulle. Valmiit brändäyspaketit sisältävät logon, vaihtoehtoisen/toissijaisen logon, favicon-kuvakkeen, brändielementtejä, valmiiksi määritetyt brändivärit, brändikuoseja, sekä kaksi suositeltua fonttia. Valmiit brändäyspakettimme antavat yrityksellesi uniikin ilmeen, sillä myymme jokaista pakettia vain yhden kappaleen. Hintaan kuuluu logon muokkaus yrityksesi nimen mukaan, kaikki pakettiin kuuluvat tiedostot, sekä mahdollisia ohjeita paketin käyttöönottoa varten. Paketin saat käyttöösi normaalisti viikon sisällä sen tilaamisesta ja toimitus tapahtuu sähköpostitse. Kaikki valmiit brändäyspaketit löydät kaupan Creative Shop -osiosta. TULOSSA