Kuosit ja kuvitukset erilaisiin kohteisiin

Luomme eri tekniikoilla kuosit ja kuvitukset artikkeleihin, tuotteisiin, verkkosivuille, pakkauksiin sekä muihin kohteisiin. Otamme vastaan monen suuruisia projekteja kirjan kuvituksista yksittäisiin kuvituksiin, sekä yksittäisistä kuoseista kuosimallistoihin. Toteutamme työmme niin käsin, kuin suoraan digitaaliseen muotoon.

Brändikuosit yrityksille ja yhteisöille

Brändikuosi lisää yrityksenne tunnistettavuutta, yhtenäistää yritysilmettä ja antaa uutta potkua yrityksenne erilaisiin materiaaleihin.

Brändikuosin suunnittelu sisältää kaksi karkeaa luonnosta / kuosikonseptia ja kolme muokkauskertaa valittuun luonnokseen. Kuosi toimitetaan laadukkaina kuvatiedostoina ja kuosiraportti painokelpoisena vektorigrafiikkatiedostona sekä laadukkaana kuvatiedostona verkkojulkaisuja varten. Kuosista tehdään 1-3 erilaista värivariaatiota brändivärejä käyttäen, suunnitelmasta, tyylistä ja kuosin monimutkaisuudesta riippuen. Brändikuosit on tarkoitettu markkinointikäyttöön ja niiden jälleenmyynti on ehdottomasti kielletty.

Yrityksellä tulee olla muu visuaalinen brändäys kunnossa ja brändivärit valittuina, jotta kuosi voidaan luoda yhdenmukaiseksi tukemaan brändi-ilmettä. Jos yrityksesi visuaalinen ilme kaipaa vielä hiomista, suosittelemme tutustumaan meidän brändi- ja yritysilmepaketteihin TÄÄLLÄ.

Hinta 650 € + alv

Kuosisuunnittelu

 

Tarjoamme luovaa ja osaavaa kuosisuunnittelua erilaisiin projekteihin yksittäisistä kuoseista yhtenäisiin kuosimallistoihin.

Luomme kauniit ja kontekstiin sopivat kuosit erilaisiin tekstiileihin, tuotteisiin, pakkauksiin ja pintoihin. Ymmärrämme kuosien vaatimuksia erilaisissa käyttökohteissa ja osaamme luoda kauniisti jatkuvia kuosiraportteja. Suunnittelemme myös yksittäiset printit paitoihin ja muihin tuotteisiin.

 

Kerro lisää projektistanne ja pyydä tarjous sivun alareunasta löytyvän lomakkeen kautta!

Kuvitukset

 

Luomme eri tekniikoilla kuvituksia artikkeleihin, kirjoihin, verkkosivuille sekä muihin kohteisiin. Otamme vastaan kaiken kokoisia projekteja yksittäisistä kuvituksista laajempiin kuvakirjojen kuvituksiin.

Kuvitukset artikkeleissa ja muissa kirjallisissa julkaisuissa kiinnittävät huomion ja tukevat tekstiä. Kuvituksilla voidaan tukea tekstin sanoman sisäistämistä, kertoa mitä rivien välissä tapahtuu tai välittää lukijalle tekstin tunnelmaa kuvallisesti. Luomme kuvitukset toiveidenne mukaan tai ideoimme kanssanne sopivat aiheet sisältöön sopien.

Toteutamme myös kuvitukset kalentereihin, vihkoihin, kortteihin, julisteisiin sekä muihin paperituotteisiin. Yrityksen toimialan mukaisilla kuvituksilla ja logolla varustetut paperituotteet toimivat esimerkiksi käytännöllisinä ja persoonallisina yrityslahjoina.

 

Kerro lisää projektistanne ja pyydä tarjous sivun alareunasta löytyvän lomakkeen kautta!

Kiinnostuitko?
Ota meihin yhteyttä

Älä epäröi kysyä, vastaamme mielellämme.
Palaamme kaikkiin viesteihin mahdollisimman
pikaisesti.

 

Voit myös laittaa suoraan sähköpostia osoitteeseen
info[at]ilolladesign.com

2 + 3 =